Kurser

 

KURSER

 

 

Har du lyst til at sy en dukke selv, så glæder jeg mig til at se dig på mit kursus. Måske er I også en gruppe veninder eller forældre,

der vil hygge sig og vil lave noget kreativt sammen? Kontakt mig, og vi finder ud af, om jeg kan holde et kursus specielt for jer.

Dukkekursus - Krammedukker

Har du lyst til at sy en dukke til dit barn eller barnebarn? Du lærer at sy en krammedukke fra bunden af og kan selv sætte præg på dukken, så at den bliver helt din egen. Du kan vælge at lave din dukke med kaninører, hue eller hår. Jeg har et lille udvalg af færdigsyede dragter i bomuldsvelour, som bliver syet fast på dukken. Yderlige dukkekits kan købes på kurset.

 


Dukkekursus - Steinerdukker

På dette weekendkursus lærer du at sy en Steinerdukke fra bunden af. Dukken bliver syet i dukketrikot og fyldt med uld. Ansigtet bliver broderet på. Vi hækler en paryk af uldgarn (efter eget valg), som vi bruger til at sætte håret på.

Dukken er cirka 40cm stor, en rigtig god størrelse til at arbejde og lege med. Der er ikke tid til at sy dukketøj, men jeg vil gerne give jer nogle gode tips. Yderlige dukkekits kan købes på kurset.

Datoer

Kursus Steinerdukker

7.+8.oktober 2023

Dukkeriet, 4671 Strøby


VENTELISTE

Tilmelding mail: 

malena@dukkeriet.dk


Det siger mine kursister

"Tusind tak for en dejlig kreativ og inspirerende dag. Så hyggeligt. Tak Malena for din dejlige måde at undervise os på."

- Lisbeth

"Det er nok det mest udbytterige kursus jeg nogensinde har været på."

- Pia

"Tag med på dette dejlige kursus. Har været med og alt er uhyre veltilrettelagt. Stor ros til Malena!"

- Karin

Det er uden sammenligning det hyggeligste og bedste kursus jeg har været på.

- Ninette 

"Det var helt forunderligt at starte med stof, uld, garn, sytråd for at slutte søndag med hver vores dukke, som næsten har fået liv og sjæl."

- Birgitte