Baggrund

MALENA MAY


DUKKEMAGER OG KUNSTHÅNDVÆRKERJeg har syet dukker og lavet legetøj siden mine børn var små, det vil sige i 30 år. I alle de år har jeg hentet inspiration fra Waldorf- pædagogikken (læren efter Rudolf Steiner).  For mig betyder det rigtig meget at være kreativ og at bruge mine hænder.  Jeg kan godt lide at arbejde i forskellige materialer og prøve nye ting, og det kan være alt fra at bygge min egen kajak til at sy bittesmå dukker.

Jeg holder til i naturskønne omgivelser på Stevns, kun 10km syd for Køge. Når du gerne vil vælge en dukke, er du velkommen til at komme forbi, men det er en rigtig god ide, at ringe eller skrive først.


HVORFOR EN HÅNDSYET DUKKE?En dukke er det vigtigste legetøj i barnets liv, fordi barnet kan spejle sig i sin dukke. Men hvad er egentlig så speciel ved en Steinerdukke / Waldorfdukke? Alle disse dukker har tilfælles, at de er meget enkle i deres udtryk og at de er lavet i naturmaterialer.
Ansigtet er broderet og udtrykket er neutralt. Barnet skal kunne genkende sine egne følelser i sin dukke,

både når det er glad eller ked af det. Derfor giver dukkerne plads til at barnet kan udleve sin fantasi.

En håndsyet dukke har selvfølgelig også den fordel,

at den er dejlig blød og føles varm når barnet knuger den ind til sig. En dukke kan blive barnets første og bedste ven og de kan blive uadskillige. Hverdagens situationer kan efterlignes i legen.

Heldigvis er der kommet mere og mere focus på bæredygtighed og legetøj uden giftig kemi. Istedet for plastiklegetøj kan du vælge en dukke, der er lige så unik som dit barn. I årenes løb har jeg udviklet forskellige modeller og størrelser som passer til de forskellige aldersgrupper. Alle mine dukker er syet med kærlighed og ikke én dukke ligner den anden. Har du et specielt ønske, så er du velkommen til at kontakte mig