Kurser


       DUKKERIET

 

KURSER

 

 

Har du lyst til at sy en dukke selv, så glæder jeg mig til at se dig på mit kursus. Måske er I også en gruppe veninder eller forældre,

der vil   hygge sig og vil lave noget kreativt sammen? Kontakt mig, og vi finder ud af, om jeg kan holde et kursus specielt for jer.

Dukkekursus - Krammedukker

Har du lyst til at sy en dukke til dit barn eller barnebarn? Du lærer at sy en krammedukke fra bunden af og kan selv sætte præg på dukken, så at det bliver helt din egen. Du kan vælge at lave din dukke med kaninører, hue eller hår. Jeg har et lille udvalg af færdigsyede dragter i bomuldsvelour, som bliver syet fast på dukken. Alle materialer til en dukke er inkluderet i prisen. Yderlige dukkekits kan købes på kurset.

Der er plads 4-6 deltagere.

 


Dukkekursus - Steinerdukker


På dette weekendkursus lærer du at sy en Steinerdukke fra bunden af. Dukken bliver syet i dukketrikot og fyldt med uld. Vi syr både på symaskinen og i hånden. Ansigtet bliver broderet på. Vi hækler en paryk af uldgarn (efter eget valg), som vi bruger til at sætte håret på.

Dukken er cirka 38cm stor, en rigtig god størrelse til at arbejde og lege med. Der er ikke tid til at sy dukketøj, men jeg vil gerne give jer nogle gode tips. Alle materialer til en dukke er inkluderet i prisen. Yderlige dukkekits kan købes på kurset.

Der er plads til 4-6 deltagere.

Følg os på Facebook og Instagram

Datoer


Dukkekursus - Steinerdukker

Weekenden 28.+29.september 2019

Klokken 9.00-16.00 begge dage

FOF Køge

 

Tilmeld dig

 

Dukkekursus - Krammedukker

Lørdag den 2.november 2019

Klokken 9.00-17.00

FOF Køge


Tilmeld dig  

 


"Tusind tak for en dejlig kreativ og inspirerende dag. Så hyggeligt. Tak Malena for din dejlige måde at undervise os på."

- Lisbeth

"Tag med på dette dejlige kursus. Har været med og alt er uhyre veltilrettelagt. Stor ros til Malena!"

- Karin

Det siger mine kursister

"Det er nok det mest udbytterige kursus jeg nogensinde har været på."

- Pia

© Copyright. All Rights Reserved.